Vernieuwde online oliezoekmachine voor Argos Supreme

Argos Supreme heeft haar online oliezoekmachine grondig vernieuwd. Dit was nodig omdat de afgelopen maanden vele Supreme smeermiddelen zijn vervangen door een hoogwaardiger en/of veelzijdiger smeermiddel. Bovendien werd de oliezoekmachine uitgebreid met een kenteken zoekfunctie voor personenwagens en werd de layout in een fris jasje gestoken.

Oliespecificaties op merkniveau, longlife-intervallen, wel of geen roetfilters, … motorolie is tegenwoordig meer dan zomaar een flesje olie met de juiste viscositeit uitzoeken. Gelukkig kunt u nu dankzij de vernieuwde online Argos oliezoekmachine dag en nacht rekenen op deskundig advies!

Argos_vernieuwde_oliezoekmachine

Met enkele klikken ziet u in één oogopslag welke motor-, transmissie- en hydrauliekoliën geschikt zijn voor een bepaald type auto, vrachtwagen, landbouw- of grondverzetmachine, werktuigen, enz. Bovendien krijgt u vaak meerdere opties te zien, zodat u een olietype kunt kiezen dat u ook voor andere voertuigen kunt gebruiken.

En met de kentekenmodule voor personenwagens is opzoeken nog eenvoudiger: gewoon het kenteken invoeren en u ziet onmiddellijk alle olie-opties op het scherm.Ga nu snel naar de oliezoekmachine en probeer het zelf uit!

Wenst u liever persoonlijk advies? Dan kan uiteraard ook! Raadpleeg dan vrijblijvend onze technische adviseurs op het nummer 0492-34 12 21 of via verkoop@vankesselolie.nl.

Kortom, het loopt gesmeerd met Argos Supreme smeermiddelen!