Vernieuwde Aspen 2 biedt nog betere prestaties

Aspen2_alkylaatbenzine_1

Aspen 2 Full Range Technology is een nieuwe en verbeterde tweetakt mengsmering benzine voor kettingzagen, heggenscharen, bladblazers, brommers en andere tweetaktmotoren. Aspen 2 FRT verbrandt vele malen schoner dan bv. Euro95 benzine waardoor tweetakt machines veel minder schadelijke uitlaatgassen produceren. Bovendien blijft de motor intern ook schoner, wat zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur van machines.

Door de strengere emissienormen zijn de motoren veranderd waardoor er nieuwe eisen gesteld worden aan de brandstof. Daarom ontwikkelde Aspen een nieuwe smeertechniek die twee uitersten combineert: het optimaal blijven smeren van zwaarbelaste tweetaktmotoren, terwijl met dezelfde olie laagbelaste machines extreem schoon blijven.

Voor het onderzoek naar Aspen 2 Full Range Technology is er intensief samengewerkt met monteurs en eindgebruikers. In totaal werd 350.000 liter brandstof getest in meer dan 5.300 tuin-, park- en bosbouwmachines.

Voordelen van Aspen 2 Full Range Technology:
1.  Bevat vrijwel geen schadelijke stoffen zoals benzeen, tolueen en zwavel
2.  Veroorzaakt veel minder brandstofdampen en uitlaatgassen dan euro 95
3.  Beschermt uw werknemers tegen schadelijke uitlaatgassen
4.  Houdt motoren intern schoner, voor betere prestaties en een langere levensduur
5.  Biedt een uitstekende smering bij zowel lage als hoge belastingen
6.  Is jarenlang houdbaar mét behoudt van kwaliteit

Van Kessel Olie is officieel verdeler van Aspen 2 (voor 2 takt motoren) en Aspen 4 (voor 4 takt motoren). Beide producten zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingen.Informeer nu vrijblijvend naar de voorwaarden!

Aspen2_alkylaatbenzine_2