Vernieuwde Argos tankstation website met stationfinder, brandstofprijzen en acties online

Argos heeft haar tankstation website vernieuwd. Op www.argos.nl kan de consument vanaf heden terecht voor alles wat Argos te bieden heeft, van informatie over de tankstations tot prijs- en spaaracties en van de zakelijke tankpas tot het laatste nieuws en antwoord op relevante vragen.

Argos: kwaliteit en service
Argos is een Nederlands tankstation merk, onderdeel van VARO. Argos voorziet consumenten van een hoge kwaliteit brandstof tegen een scherpe prijs. Met de geheel vernieuwde website kan Argos zowel offline als online de beste service bieden aan haar klanten.

Gemak dient de mens
Op de vernieuwde Argos website kan men via de Argos Stationfinder snel en eenvoudig het Argos tankstation in de buurt vinden. Door deze op te slaan als favoriet blijft men altijd op de hoogte van de actuele brandstofprijzen en lopende acties van dit tankstation. Om de lancering van de vernieuwde website te vieren maken Argos klanten de komende twee weken iedere dag kans op 50 euro tanktegoed!

argos_tankstation_vko

Op de nieuwe website vindt de consument tevens een overzicht van alle lopende acties. Doe bijvoorbeeld mee aan een winactie, profiteer van een prijsactie of spaar voor een autowasbeurt of leuke cadeaus. Via de Argos nieuwsbrief wordt men automatisch op de hoogte gehouden van al deze acties, kortingen, nieuws en handige tips.

Argos groeit
Er zijn op dit moment meer dan 70 Argos tankstations in Nederland. Argos streeft ernaar ernaar om het netwerk nog verder uit te breiden. Het laatste nieuws lees je op de nieuwspagina. Wil je meer weten over Argos, Blue One 95 of de smeermiddelenlijn Argos Oil? kijk hier voor meer informatie.

Nog vragen over Argos of haar producten? Van Kessel Olie is de officiële partner in Zuid-Nederland voor Argos tankstations én Argos Oil smeermiddelen. Vul het contactformulier in, mail naar verkoop@vankesselolie.nl of bel naar Van Kessel Olie op 0492-34 12 21. Onze medewerkers helpen je graag!