Van Kessel en Scholt Energy gaan gezamenlijk energie aanbieden

De Brabantse familiebedrijven Van Kessel en Scholt Energy gaan minimaal vijf jaar samenwerken voor het gezamenlijk aanbieden van elektriciteit en gas aan relaties van Van Kessel. Deze kunnen profiteren van een interessant prijsvoordeel door het unieke inkoopconcept van Scholt, dat vaste en variabele prijzen op een slimme manier combineert.

Voor Van Kessel is deze samenwerking de volgende stap in haar transitie van traditionele oliehandelaar naar toekomstgerichte energieleverancier in de brede zin van het woord. De mobiliteitsmarkt is volop in beweging en Van Kessel speelt daarop in met o.a. CO2-arme brandstoffen, multi-fuel tankstations en elektrische laadpalen bij klanten t.b.v. het faciliteren van duurzame mobiliteit. Het zakelijk aanbieden van energie is een logisch vervolg.

Scholt Energy ziet in deze samenwerking de mogelijkheid om bij nog meer bedrijven haar succesvolle inkoopconcept voor energie in te zetten. De klanten van Van Kessel profiteren daarmee optimaal van de schaalvoordelen. Scholt Energy biedt naast voordelige energielevering ook verschillende diensten die gericht zijn op energiebesparing of eigen productie van duurzame energie.

Beide bedrijven hechten veel waarde aan sterke klantrelaties, waarbij persoonlijke aandacht en maatwerk belangrijke pijlers zijn. Door de krachten te bundelen met Scholt, kunnen de klanten van Van Kessel ook voor hun energiezaken rekenen op hoogwaardige service én kostenvoordeel.

Scholt Energy

Scholt Energy uit Valkenswaard is energiepartner voor de zakelijke markt in Nederland, België en Duitsland. Scholt heeft zo’n 5.000 klanten en een omzet van 500 miljoen euro. De organisatie combineert 15 jaar marktervaring met een zeer persoonlijke, klantgerichte aanpak. De energielevering is gericht op kostenbesparing en risicospreiding, door het combineren van vaste en variabele prijzen. Scholt helpt haar klanten echter bij alle energiezaken, van energiebesparing tot zonnepanelen en geautomatiseerde sturing van energiestromen. Het belangrijkste doel daarbij: een langdurig partnerschap.