Vacature Technisch Coördinator Tankstations

Van Kessel Olie B.V. is een zelfstandige handelsonderneming in brandstoffen en smeermiddelen. Met 84 medewerkers, een wagenpark van 24 tankwagens, 30 tankstations in eigen beheer en officiële samenwerkingsverbanden met BP, Castrol, TRAXX, Argos en Total, is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de oliemarkt in Zuid- en West-Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor te Milheeze (nabij Helmond) leveren wij een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten en diensten aan zakelijke relaties in de sectoren (inter-)nationaal transport, loonwerk, bouw & infra, industrie, garagebedrijven en tankstations.

Voor de ondersteuning van ons tankstation team zoeken wij een kandidaat voor de functie van Technisch Coördinator Tankstations (m/v).

De functie

Jij coördineert, samen met een ervaren collega, onze tankstation nieuwbouwprojecten en onderhoudt hiervoor contacten met architecten, bouwbegeleiders en overheden. Je voedt het commerciële team met technische informatie en advies ten behoeve van de vooruitgang van projecten en noodzakelijke investeringen.

Daarnaast zorg je ook voor het technisch beheer van de pompen en installaties op onze 30 tankstations. Je stuurt monteurs en servicemedewerkers aan en coördineert het verhelpen en opvolgen van storingen bij onze tankstations. Tot slot bewaak je alle wettelijke verplichtingen (bv. het bijhouden van logboeken) en onderhoud je contacten met toeleveranciers.

Het profiel

– Je bent gemotiveerd en neemt initiatief
– Je hebt sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden
– Je kan goed zelfstandig en gestructureerd werken, maar kan ook flexibel inspelen op onverwachte situaties
– Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit
– Je hebt minimaal HBO denkniveau
– Je hebt een goede kennis van Microsoft Excel
– Ervaring en/of affiniteit met (installatie)techniek is een duidelijke pré

Het aanbod

Wij bieden je een zelfstandige functie binnen een ambitieuze en informele organisatie met kwalitatief hoogstaande producten en betrokken, enthousiaste medewerkers. Voor deze functie zal je dagelijks op ons kantoor in Milheeze aanwezig moeten zijn.

Interesse? Stuur dan een reactie met jouw motivatie waarom deze uitdaging bij jou past, en jouw cv, naar:

Van Kessel Olie B.V.
T.a.v. personeelszaken
Milheesestraat 19
5763 AD Milheeze
personeelszaken@vankesselolie.nl