Vacature Teamleider verkoopondersteuning m/v

Van Kessel Olie B.V. is een traditioneel familiebedrijf en een toonaangevende regionale handelsonderneming in (alternatieve) brandstoffen en smeermiddelen. De kracht van de organisatie ligt in het voortdurend inspelen op de vraag vanuit de markt en een gedegen flexibel en uitermate klantgericht beleid.

Voor de versterking van de afdeling verkoop zoeken wij een kandidaat voor de functie van  Teamleider verkoopondersteuning m/v ( 40 uur).

 

De functie

In deze leidinggevende rol weet jij jouw kennis en ervaring, op een deskundige en enthousiaste wijze, op het team over te brengen. Je helpt je collega’s op een coachende manier bij het uitvoeren van hun werkzaamheden en hun persoonlijke ontwikkeling.

Als rechterhand van onze verkoop manager analyseer je problemen en weet deze op een positieve en efficiënte wijze om te buigen tot een passende oplossing. Vervolgens bewaak en optimaliseer je afdelingsprocessen met het oog op klanttevredenheid en efficiency. Je signaleert de mogelijkheid tot verbetering in de uitvoering van de dienstverlening en je vertaalt dit door in concrete actiepunten.

Je bent voor jouw afdeling verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en bent meewerkend “voorman”.

Het profiel

Je bent gemotiveerd, accuraat, resultaatgericht, proactief, een doorzetter, houdt wel van een uitdaging en beschikt verder over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

Het aanbod

Je komt te werken in een team met een open sfeer binnen een ambitieuze en informele organisatie met kwalitatief hoogstaande producten en betrokken, enthousiaste medewerkers. Het betreft een baan met een diversiteit aan werkzaamheden en je krijgt de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en nieuwe ideeën aan te dragen.

Interesse? Stuur dan, bij voorkeur per e-mail, een reactie met jouw motivatie waarom deze uitdaging bij jou past en jouw cv naar: personeelszaken@vankesselolie.nl.