Vacature Planner

Van Kessel Olie B.V. is een zelfstandige handelsonderneming in brandstoffen en smeermiddelen. Met 84 medewerkers, een wagenpark van 24 tankwagens, 29 tankstations in eigen beheer en officiële samenwerkingsverbanden met BP, Castrol, TRAXX, Argos en Total, is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de oliemarkt in Zuid- en West-Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor te Milheeze (nabij Helmond) leveren wij een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten en diensten aan zakelijke relaties in de sectoren (inter-)nationaal transport, loonwerk, bouw & infra, industrie, garagebedrijven en tankstations.

Voor de ondersteuning van ons logistieke team zoeken wij een kandidaat voor de functie van Planner (m/v).

De functie

Ontdek de dynamische wereld van Van Kessel Olie als planner. Jij bent, samen met 3 collega’s, verantwoordelijk dat leveringen effectief en efficiënt gedaan worden. Klanttevredenheid is hierbij uitermate belangrijk. Als planner ga je ritten plannen voor brandstoffen, smeermiddelen en AdBlue, zowel bulk als stukgoed. Daarnaast heb je veelvuldig contact met de chauffeurs.

Het profiel

Je werk en denkniveau is MBO. Je bent zelfstandig, maar ook in een team kom je goed tot je recht. Daarnaast ben je zeer klantgericht in combinatie met efficiëntie. Je onderscheidt jezelf door jouw goede communicatieve vaardigheden, inzet, creativiteit en resultaatgerichtheid.

Functie-eisen

– Je bent gemotiveerd en neemt initiatief
– Je hebt ervaring met Transport Planning Software
– Je bent een echte teamplayer
– Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
– Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent minimaal in het bezit van een MBO diploma
– Ervaring met het plannen van bulkgoederen is een pré
– Kennis van ADR/VLG diploma basis + tank is een pré

Het aanbod

Wij bieden je een zelfstandige functie binnen een ambitieuze en informele organisatie met kwalitatief hoogstaande producten en betrokken, enthousiaste medewerkers. Voor deze functie zal je dagelijks op ons kantoor in Milheeze aanwezig moeten zijn.

Interesse? Stuur dan een reactie met jouw motivatie waarom deze uitdaging bij jou past, en jouw cv, naar:

Van Kessel Olie B.V.
T.a.v. personeelszaken
Milheesestraat 19
5763 AD Milheeze
personeelszaken@vankesselolie.nl