Vacature brandstoffenchauffeur (standplaats Veghel)

Van Kessel Olie B.V. is een zelfstandige handelsonderneming in (alternatieve) brandstoffen en smeermiddelen. Met 94 medewerkers, een wagenpark van 26 tankwagens, 32 tankstations in eigen beheer en diverse initiatieven m.b.t. de energietransitie, is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de oliemarkt in Zuid- en West-Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor te Milheeze (Oost-Brabant) leveren wij een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten en diensten aan zakelijke relaties in de sectoren (inter-)nationaal transport, bouw & infra, agri & loonwerk, landbouwmechanisatie, industrie, garagebedrijven en tankstations.

Voor de ondersteuning van ons logistieke team zoeken wij een kandidaat voor de functie van Brandstoffenchauffeur met standplaats Veghel (m/v).

De functie:
Ontdek de dynamische wereld van Van Kessel Olie B.V. als chauffeur. Jij bent binnen het logistieke team er verantwoordelijk voor dat leveringen van brandstof efficiënt en effectief gedaan worden.

Functie-eisen:
– In het bezit van rijbewijs B/C/E en chauffeurskaart
– ADR/VLG diploma basis + tank is een pré
– Een flexibele, zelfstandige werkhouding
– Goede rekenvaardigheid
– Goede topografische kennis
– Technisch inzicht

Het profiel:
Je werk en denkniveau is MBO. Operationele ervaring als chauffeur is gewenst. Je bent zelfstandig, onafhankelijk en zeer klantgericht in combinatie met efficiëntie. Ook beschik je over een no-nonsense houding. Goede communicatieve vaardigheden, inzet, creativiteit en resultaatgerichtheid passen binnen het familiebedrijf.

Het aanbod:
Wij bieden je een zelfstandige functie binnen een ambitieuze en no–nonsens organisatie met kwalitatief hoogstaande producten en betrokken enthousiaste medewerkers met goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Stuur dan een reactie met jouw motivatie waarom deze uitdaging bij jou past, en jouw cv, naar:

Van Kessel Olie B.V.
T.a.v. personeelszaken
Milheesestraat 19
5763 AD Milheeze
personeelszaken@vankesselolie.nl