Vacature Assistent Controller

Ben jij een analytisch sterk persoon met ervaring of interesse in Finance & Controlling? En wil je graag werken bij een groot familiebedrijf waar een informele sfeer hangt? Wij zijn op zoek naar versterking in de vorm van een Assistent Controller. Dus ben jij een schoolverlater of heb je al een eerste werkervaring(-en) achter de rug en lijkt dit je wel wat? Lees dan snel verder!

Direct solliciteren

De Functie

We zijn op zoek naar Iemand die zelf initiatief neemt en het als een uitdaging ziet om werkzaamheden naar zich toe te trekken. De processen binnen deze organisatie zijn complex en dat betekent dat je iedere dag weer opnieuw uitgedaagd wordt. Je bent nieuwsgierig aangelegd en je wilt alles weten. Samen met je collega’s loop je door de maandelijkse rapportages en analyseer je de cijfers. Daarnaast stuur je bij waar nodig. Benieuwd hoe jouw takenpakket er verder uit ziet? Lees dan snel verder:

 • Het maken van bedrijfseconomische analyses zoals o.a. marge ontwikkelingen per product per klant, volumeontwikkelingen per segment etc.;
 • Maandelijkse afsluiting van de diverse administraties en het opstellen van de stuurinformatie, inclusief aangiftes (accijns, btw en CBS);
 • Kostenanalyse per kostenplaats/activiteit;
 • Mede opzetten van de begrotingen van de diverse operaties binnen de groep;
 • Voorbereiden van de jaarrekeningen van de verschillende entiteiten;
 • Het adviseren middels analyses van afwijkingen t.o.v. begroting en voorgaande jaren;
 • Ontwikkelen van rapportages en rapporteren aan het management.

Functie eisen

 • Sterk analytisch vermogen;
 • HBO opleiding of MBO met ervaring in de richting Finance & Control;
 • Goede kennis van Microsoft Excel;
 • Kennis / interesse in Power BI is een pré;
 • Het betreft een fulltime functie (min. 32 uur/week).

Organisatie

Van Kessel is een hecht familiebedrijf, dat van een éénpersoons lampolie en kolenhandel is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de oliemarkt in Zuid- en West-Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Milheeze (Gemeente Gemert-Bakel) levert Van Kessel brandstoffen, smeermiddelen en vetten aan zakelijke relaties in verschillende sectoren. Daarnaast is Van Kessel volop bezig met de transitie naar de duurzame brandstoffen, elektra en waterstof. Samen met ruim 100 medewerkers wordt er dagelijks hard gewerkt om de klant op de beste manier te kunnen bedienen.

Cultuur

Wanneer je als Assistent Controller op zoek bent naar een informele sfeer, gezelligheid en een hecht team, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je werkt bij een informeel familiebedrijf waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en waarbij je altijd bij je collega’s kunt binnen lopen. Het belang van je collega’s telt altijd mee en met hard werken bereik je het meeste.

Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van jouw ervaring word jij beloond met een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en is er een goede pensioenregeling. In je werk word je omgeven door leuke collega’s, die krijg je er gewoon gratis bij. Daarnaast krijg je, natuurlijk, vakantiedagen zodat je ook bij kan komen van het harde werken.

Solliciteer op deze functie

Heb je interesse in deze functie? Vul hieronder je gegevens in om te solliciteren.