Vacature Accountmanager (m/v)

Van Kessel Olie B.V. is een zelfstandige handelsonderneming in (alternatieve) brandstoffen en smeermiddelen. Met 94 medewerkers, een wagenpark van 24 tankwagens, 31 tankstations in eigen beheer en diverse initiatieven m.b.t. de energietransitie, is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de oliemarkt in Zuid- en West-Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor te Milheeze (Oost-Brabant) leveren wij een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten en diensten aan zakelijke relaties in de sectoren (inter-)nationaal transport, bouw & infra, agri & loonwerk, landbouwmechanisatie, industrie, garagebedrijven en tankstations.

Voor de uitbreiding van ons verkoopteam in de regio Brabant, Zuid-Gelderland en Limburg zoeken wij een kandidaat voor de functie van Accountmanager Brandstoffen en Smeermiddelen (m/v).

Wij zoeken een nieuwe collega die zowel het acquireren van nieuwe relaties als relatiebeheer in de vingers heeft. Je wordt verantwoordelijk voor de verkoop en aftersales van (alternatieve) brandstoffen en/of smeermiddelen aan bedrijven met een eigen wagen- of machinepark. Het aanbieden van gepersonaliseerd tankadvies, smeertechnische ondersteuning en advies m.b.t. verduurzaming van het wagenpark behoort ook tot jouw taken.

Jouw doelstellingen zijn uitdagend, de werkomgeving is daar op ingericht. Om jouw doelen te bereiken krijg je ondersteuning vanuit de commerciële binnendienst. Je rapporteert aan de Verkoop Manager. Er wordt van jou verwacht dat je zelf initiatieven neemt om succesvol te zijn. Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopresultaten in jouw rayon.

We zoeken dan ook een accountmanager die inmiddels het klappen van de zweep kent. Die de valkuilen van zelfstandig werken onderkent en weet hoe je daar mee om moet gaan. En bovenal: je moet een drive tot scoren hebben, positief kunnen omgaan met de tegenslagen die acquisitie met zich meebrengt en het leuk vinden om iedere dag weer die uitdaging aan te gaan.

Jouw commerciële vaardigheden zijn zeker zo belangrijk als jouw kennis van techniek. We verwachten dat jij zaken als producteigenschappen, een sterk merk en een onderscheidend netwerk kunt vertalen naar verkoopargumenten voor de klant. We verwachten dat je minimaal 3 jaar ervaring hebt in een commerciële functie in de Business-to-Business markt.

Interesse? Stuur dan een reactie met jouw motivatie waarom deze uitdaging bij jou past, en jouw cv, naar:

Van Kessel Olie B.V.
T.a.v. personeelszaken
Milheesestraat 19
5763 AD Milheeze
personeelszaken@vankesselolie.nl