Uitbreiding tankstationnetwerk Van Kessel Olie

Het Van Kessel Olie tankstationnetwerk is inmiddels weer uitgebreid en ook een aantal stations hebben een metamorfose ondergaan. Hieronder leest u er meer over:

BP Budel nieuw in ons netwerk!

Met trots kunnen wij u melden dat het BP tankstation in Budel aan de Doctor Ant. Mathijsenstraat 46, is toegevoegd aan ons netwerk. Hierdoor kunt u inmiddels al bij 30 locaties met uw VKO tankpas tanken.

Bij BP Budel kunt u terecht voor Euro 95, BP Ultimate 98 en diesel én omdat het een Express station is tankt u altijd voordelig! Het tankstation is dagelijks geopend van 6:30 tot 21:00 uur.

Mill, Nistelrode en Zeeland zijn Argos geworden

De Elan en Hopmans tankstations in de plaatsen Mill, Nistelrode en Zeeland zijn omgebouwd naar het merk Argos. De tankstations hebben een nieuw, fris jasje gekregen. Net als voorheen kunt u hier gewoon tanken met uw VKO tankpas en blijven uw condities en voorwaarden ongewijzigd.

U kunt op deze tankstations nu ook TRAXX Diesel tanken. TRAXX Diesel is een hoogwaardige dieselbrandstof die zuiniger is en minder CO2, NOx en fijnstof uitstoot dan reguliere diesel. Op aanvraag kan deze diesel d.m.v. CO2-compensatie zelfs volledig CO2-neutraal gemaakt worden.

Tip voor de VKO tankpashouders:

Wellicht staat TRAXX Diesel uitgeschakeld bij de autorisaties van uw tankpas(sen) en kunt u dit nog niet tanken. U dient dan TRAXX Diesel via de webportal te activeren. Hoe? Door in te loggen op de webportal kunt u via ‘kaartbeheer’ uw pasgegevens wijzigen, waaronder de productautorisaties. Eventueel kunt u de handleiding in de webportal raadplegen.

Meer weten over de VKO tankpas?

Onze medewerkers geven u graag meer uitleg over het tankstationnetwerk en de gebruiksfuncties van onze tankpas. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen op het nummer 0492 – 33 80 49 of via cardsupport@vankesselolie.nl.