De nieuwe VKO tankpas: voordelig, veilig en gemakkelijk tanken in Zuidoost-Nederland!

Met trots introduceren wij onze nieuwe Van Kessel Olie (VKO) tankpas! Met deze moderne zakelijke tankpas profiteert u bij al onze 27 tankstations in Noord-Brabant en Zuid-Gelderland van scherpe prijzen op brandstof en AdBlue. Via onze handige gratis webportal beheert u alle passen en ontvangt u overzichtelijke verzamelfacturen. En door de slimme veiligheidsopties wordt het risico op fraude bij verlies of diefstal tot een minimum beperkt. De VKO tankpas is er voor organisaties met een KvK-inschrijving en één of meerdere voertuigen.

Tanken bij 27 tankstations

Met de nieuwe VKO tankpas kunt u bij al onze 27 tankstations in Noord-Brabant en Zuid-Gelderland terecht. Al onze tankstations zijn uitgerust met buitenpalen, zo tankt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bij u in de buurt. Klik hier voor een overzicht van onze tanklocaties en de beschikbare brandstoffen.

Veiligheidsopties

VKO tankpassen zijn beschermd met een pincode. Bovendien kunt u via de VKO webportal gebruik maken van onderstaande opties om de controle en veiligheid van uw tankpassen optimaal te maken:

  • Stel per tankpas een bestedingslimiet incl. maximum aantal transacties in.
  • Stel voor inzicht in het brandstofverbruik in dat gebruikers de kilometerstand moeten opgeven.
  • Maak gebruik van het optionele dubbele pincode systeem. Naast de pincode van de tankpas, moeten gebruikers een aanvullende pincode opgeven, waardoor u weet welke gebruiker met welk voertuig getankt heeft.

Met deze veiligheidsopties, in combinatie met controles en analyses van uw tankbeurten in onze VKO webportal, kunt u het risico op fraude bij verlies of diefstal tot een absoluut minimum beperken.

Beheer uw tankpassen in de VKO webportal

Daarnaast krijgt u toegang tot een vernieuwde webportal. Hier vindt u (verzamel)facturen, tankgegevens en overzichten van de tankpaskosten per tankpas. Natuurlijk kunt u ook nieuwe tankpassen aanvragen of een verloren pas blokkeren. Ook bepaalt u zelf aan welke gebruikers u welke rechten toekent.

Klanten opgelet: Vergeet niet uw nieuwe VKO tankpas te activeren!

Bent u nog in het bezit van een oude Van Kessel Olie, Hopmans of Van den Broek Olie tankpas? Deze zijn na 28 februari 2018 niet meer bruikbaar! Zorg dat u voor deze datum uw nieuwe VKO tankpas(-sen) heeft geactiveerd. Wenst u hierbij hulp? Neem dan contact op met onze collega’s van de afdeling Cardsupport via het telefoonnummer 0492-33 80 49 of per mail cardsupport@vankesselolie.nl.

Geïnteresseerd in een zakelijke tankpas? Neem dan contact op met onze accountmanager tankpassen Joes van Griensven of bel ons op het nummer 0492-34 12 21.