Nieuwe Castrol MAGNATEC 0W-20 olie voor Ford 1,5L dieselmotoren

Castrol werkt al meer dan 100 jaar samen met Ford. Daarom worden miljoenen Fords in de fabriek gevuld met Ford-Castrol MAGNATEC Professional. Deze langdurige samenwerking heeft nu geresulteerd in een nieuwe Ford-Castrol MAGNATEC motorolie die specifiek is ontwikkeld voor de nieuwste dieselmotoren van Ford.

Onmiddellijke bescherming vanaf het moment dat u de motor start

Castrol brengt als eerste een specifiek voor Ford 1,5-liter dieselmotoren ontworpen smeermiddel op de markt. De nieuwe Ford-Castrol MAGNATEC olie bevat intelligente moleculen die zich hechten als een magneet aan motoronderdelen en vormen een beschermlaag met als gevolg een drastische reductie van motorslijtage. Daarnaast zorgt deze motorolie dankzij zijn laagvisceuze formulering voor een optimaal brandstofverbruik en geringere emissies. De nieuwe formulatie is een gezamenlijke ontwikkeling met Ford voor toepassing in de laatste generatie dieselmotoren die een 0W-20 motorolie vereisen conform de Ford WSS-M2C952-A1 specificatie.

CO2-neutraal en microfiltratie

Ford-Castrol MAGNATEC Professional Diesel is CO2-neutraal gecertificeerd volgens de hoogste internationale standaard. Engineered met Micro-Filtratie om te voldoen aan Castrol Professional’s nieuwe kwaliteitsstandaard en gecontroleerd met toepassing van Castrol’s nieuwe Optical Particle Measurement System (OPMS) om de productkwaliteit te garanderen. The CO2-impact van dit product is geneutraliseerd in partnership met BP Target Neutral. Castrol en BP Target Neutral behoren beide tot de BP Group.

Smeeradvies nodig?

Meer weten over Castrol smeermiddelen voor Ford personenwagens? Onze medewerkers vertellen u er graag alles over op het nummer 0492-34 12 21 of via email naar verkoop@vankesselolie.nl.