Monteurs opgelet: test uw oliekennis met de Castrol motorolietest!

Castrol organiseert in samenwerking met AMT.nl de Castrol motorolie kennistest. Deze wedstrijd is bestemd voor automotive professionals, met name voor monteurs en werkplaatsmedewerkers van garagebedrijven. Jij kan goed sleutelen maar ken je ook iets van smeertechniek? Aan de hand van 6 vragen zie je zo hoeveel jij écht van motorolie afweet.

Bovendien maak je kans op schitterende prijzen. De 2 winnaars ontvangen zelfs een uniek Bloodhound VIP-pakket. Bloodhound SSC is de naam van de revolutionaire machine, ondersteund door Castrol, die in 2016 het wereldsnelheidsrecord moet scherper stellen op… 1.600 km/u!

castrol_motorolietest_van_kessel_olie

Als één van de 2 winnaars van deze wedstrijd word jij uitgenodigd in het hoofdkwartier van het Bloodhound-team in Millbrook(UK). Kruip in de simulator en ervaar hoe het voelt om de geluidsmuur te doorbreken, rij zelf met de beste sportwagens ter wereld, verblijf in een 5-sterren hotel en geniet van een Gala-diner! Bekijk hier alle details van deze prijs.

Kortom, test nu jouw motorolie kennis en maak kans op deze unieke prijzen! Deelnemen kan tot 31 mei 2015 op www.motorolietest.com