Klant aan het woord: “Argos is een sterk merk”

Na ruim veertig jaar Shell is Peter Veldhuizen met zijn tankstation aan de Parallelweg in Leerdam sinds 1 juli 2013 overgestapt op het merk Argos. Het merendeel van de klanten heeft daar positief op gereageerd.

Argos is een A-merk,” vertelt stationsmanager Peter Veldhuizen. “Argos biedt tevens een stukje exclusiviteit, want het is het enige merk in ons land dat Blue One 95 aanbiedt. Dat is brandstof met ethanol die ervoor zorgt dat de motor langer koel blijft, en daardoor minder brandstof verbruikt. Daar komt bij dat deze benzine standaard twee cent goedkoper is dan euro 95. Maar de klant is bij Argos Leerdam zo wie zo minder geld kwijt voor een tankbeurt, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

argos_tankstation_leerdam

Argos Leerdam B.V. is en blijft een zelfstandig tankstation. Nog dit jaar wordt een nieuw spaarsysteem geïntroduceerd dat fikse korting geeft op artikelen uit de shop of recht geeft op een gratis wasbeurt. De bestaande wasstraat heeft onlangs een nieuwe, technisch hoogwaardige machine gekregen met keuze uit zes programma’s. Binnenkort wordt ook de washal volledig gerestyled.

De verandering van merk heeft niet tot personeelswisselingen geleid,” merkt Peter Veldhuizen op. “Argos is en blijft een gezellig Leerdams tankstation, en bovendien het enige met een goed gesorteerde shop waar het verlenen van service vanzelfsprekend is. Dat vinden niet alleen wij, maar ook de ruim duizend bezoekers die elke dag bij ons binnenlopen.”

Van Kessel Olie is verantwoordelijk voor de brandstofbevoorrading (inclusief de Blue One 95 benzine) van Argos Leerdam en 14 andere tankstations. Wilt u graag meer weten over leveranties aan tankstations? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bron: hetkontakt.nl