Van Kessel Olie wordt distributeur van Quaker metaalbewerkingsvloeistoffen

Van Kessel Olie B.V. uit Milheeze en Quaker Chemical B.V. uit Uithoorn zijn een samenwerking aan gegaan voor de verkoop, distributie en technische ondersteuning van Quaker metaalbewerkingsvloeistoffen in Nederland. Door deze samenwerking kan Van Kessel Olie vanaf heden ook hoogwaardige metaalbewerkingsvloeistoffen aan haar klanten aanbieden.

Het Quaker assortiment bestaat uit o.a. snij-, vorm- en dieptrekoliën, reinigers, conserveringsoliën, watermengbare koelvloeistoffen en vuurbestendige hydrauliekoliën. Voor Van Kessel Olie vormen de Quaker producten een mooie aanvulling op het huidige assortiment Castrol, BP en Argos smeermiddelen.

Quaker_metaalbewerkingsvloeistoffen

Marco Schot, accountmanager industrie bij Van Kessel Olie, licht de keuze voor Quaker toe: “Quaker is wereldwijd één van de marktleiders op het gebied van metaalbewerkingsvloeistoffen. Hun expertise op gebied van productonderzoek en -ontwikkeling, labo-analyses en praktijktesten is echt bijzonder omvangrijk. Bovendien wordt de technische ondersteuning verzorgd vanuit het Europese hoofdkwartier in Uithoorn waardoor de lijnen kort zijn en tijdverlies minimaal is.”

Quaker: Specialist in metaalbewerkingsvloeistoffen
Sinds 1918 is Quaker Chemicals actief in de ontwikkeling, productie, verkoop en dienstverlening van diverse industriële vloeistoffen. Door haar jarenlange expertise is Quaker wereldwijd uitgegroeid tot één van de marktleiders m.b.t. metaalbewerkings-vloeistoffen met activiteiten in 21 landen. Kijk voor meer informatie op www.quakerchem.com.

Vraag professioneel advies aan
Wilt u graag weten welke Quaker metaalbewerkingsvloeistoffen geschikt zijn voor uw bedrijf? Neem dan contact op met:

Marco Schot
Accountmanager industrie
Tel: 06-46 27 36 79
Email: m.schot@vankesselolie.nl