Van Kessel Olie wordt commercieel en logistiek partner van Greenpoint Fuels

Van Kessel Olie uit Milheeze en de van Peperstraten Group uit Oude-Tonge zijn een samenwerking aangegaan voor de realisatie en exploitatie van een nieuw tankconcept voor duurzame brandstoffen genaamd Greenpoint Fuels. Op logistieke knooppunten door heel Nederland gaan beide partijen tankstations ontwikkelen waar – naast fossiele brandstoffen – LNG, CNG en/of waterstof worden aangeboden.

greenpoint_fuels

De van Peperstraten Group is de initiator van het Greenpoint concept. Greenpoint timmert reeds jaren aan de weg met innovatieve projecten in o.a. zonne- en windenergie, (bio-)LNG en waterstofproductie. Een belangrijke stap in de realisatie van deze projecten is de ontwikkeling van Greenpoint Fuels tanklocaties nabij strategische logistieke knooppunten.

Hierin zal van Kessel Olie een belangrijke rol gaan vervullen. Van Kessel Olie uit Milheeze is een toonaangevende handelsonderneming in brandstoffen, tankpassen en (de exploitatie en bevoorrading van) tankstations. In 2013 ontving Van Kessel Olie als eerste energieleverancier de Lean & Green Star voor duurzame logistiek.

Van Kessel Olie zal haar jarenlange expertise in de vercommercialisering, exploitatie en bevoorrading van tankstations toevoegen aan het Greenpoint Fuels concept. Beide partijen zullen vanaf heden gezamenlijk onder de naam Greenpoint Fuels naar buiten treden.

Wilt u graag meer weten over Greenpoint Fuels of de mogelijkheden van LNG/CNG? Neem dan contact op met:

Peter Versweyveld
Key accountmanager Greenpoint Fuels

Telefoon: 06-52 09 71 02
Email: p.versweyveld@greenpointfuels.nl
Website: www.greenpointfuels.nl

Iveco_Stralis_EuroVI_LNG