Van Kessel Olie op Maintenance NEXT vakbeurs in Rotterdam

Van 11 tot en met 13 april 2017 zal Van Kessel Olie deelnemen aan de Maintenance NEXT vakbeurs in Rotterdam Ahoy. Deze vakbeurs is hét evenement voor de onderhoudsindustrie om te netwerken, zaken te doen en kennis uit te wisselen. Op stand 4.107 laten wij u graag kennismaken met ons uitgebreide aanbod Argos industriële smeermiddelen en Quaker metaalbewerkingsvloeistoffen.

Maintenance NEXT 2017 is de belangrijkste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux. Hier komt de hele sector drie dagen bijeen met als doel het Nederlandse installatiepark zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Maintenance NEXT is niet alleen de broedplaats voor innovaties van slimme onderhoudsoplossingen, maar ook het platform voor het delen van kennis en ervaring op het gebied van asset management.

Graag laten wij u op de Maintenance NEXT kennis maken met ons aanbod industriële smeermiddelen. Argos Oil biedt een uitgebreid assortiment aan hydrauliek-, tandwielkast-, compressor- en foodgradeoliën, vetten en reinigers. Daarnaast zijn wij ook officieel verdeler van Quaker metaalbewerkingsvloeistoffen. Onze producten kenmerken zich door strenge specificaties, een brede inzetbaarheid (minder producten voor meerdere toepassingen) en een scherpe prijs/kwaliteit verhouding.  Bovendien staan onze medewerkers steeds voor u klaar met productadvies en technische ondersteuning.

Komt u ook naar dé onderhoudsvakbeurs van Nederland op 11, 12 en 13 april 2017 in Rotterdam Ahoy? Dan nodigen wij u alvast graag uit voor een korte kennismaking op standnummer 4.107!

Voor meer informatie, kijk op www.maintenancenext.nl