Van Kessel Olie breidt productgamma uit met Argos Supreme smeermiddelen

Van Kessel Olie is een strategische samenwerking aangegaan met Argos. De samenwerking heeft betrekking op de verkoop en distributie van Argos smeermiddelen en brandstoffen aan eindgebruikers in Nederland. Van Kessel Olie gaat alle leveringen voor het gebied onder de A12 (Den Haag – Utrecht – Arnhem) verzorgen.

Wij werkten al met Argos samen o.a. op het gebied van tankstations. De distributie van Argos Supreme smeermiddelen en brandstoffen is een logische volgende stap,” legt Marco de Vries, commercieel directeur Van Kessel Olie uit. “Bovendien sluiten de Argos Supreme producten uitstekend aan bij onze huidige assortiment van BP, Castrol en TRAXX producten.

Wij geloven in de kracht van zelfstandige servicegerichte distributeurs, die de Argos producten snel en efficiënt in hun werkgebied uitleveren en een professionele ondersteuning aan de klanten bieden,” aldus Olivier Vanbiervliet, Director Sales Argos.

Argos Supreme is een assortiment van hoogwaardige smeermiddelen voor transport, bouw & infra, landbouw, metaalbewerking en andere industriële toepassingen. Voor producten en specificaties, kijk op www.argosdirect.nl of neem contact op met onze medewerkers.

Deze samenwerking met Argos heeft geen gevolgen voor de bestaande samenwerkingsverbanden van Van Kessel Olie met haar traditionele Partners BP, Castrol en TRAXX.

Over Argos
Argos is de grootste, onafhankelijke speler (niet beursgenoteerd of staatsgelieerd) op de West-Europese olie- en energiemarkt. Het bedrijf heeft een jaaromzet van meer dan € 16 miljard en is actief in alle geledingen van de olie- en brandstofgerelateerde bedrijfskolom. Argos bedient de gehele keten, van producent tot consument. De circa 750 medewerkers zijn wereldwijd werkzaam in meer dan 10 landen. Het zwaartepunt van de activiteiten ligt in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Buiten Europa is de organisatie onder andere vertegenwoordigd in Brazilië, Singapore en China. Website:www.argosenergies.com

argos_supreme_smeermiddelen