Castrol Magnatec motoroliën vernieuwd

“Zodra uw motor wordt uitgeschakeld, begint de olie van de motoronderdelen af te druipen”
De wetenschappers van Castrol ontdekten dat maar liefst 75 % van de motorslijtage tijdens de opwarmfase plaatsvindt. Het probleem is dat de olie van de motoronderdelen naar het carter begint te druipen zodra de motor wordt uitgeschakeld. Pas wanneer de motor opnieuw wordt opgestart, begint de olie opnieuw te circuleren. Maar dit duurt wel even, waardoor belangrijke motoronderdelen worden blootgesteld aan de enorme krachten binnenin de motor. Resultaat: kritieke onderdelen van de motor worden nodeloos beschadigd. Het effect van de slijtage op sommige onderdelen is zo spectaculair, dat u ze letterlijk kunt zien, horen en voelen.
Castrol Magnatec_5w30_A3B4
“We hebben een olie ontworpen die zich aan uw motoronderdelen hecht – zelfs wanneer de motor uitgeschakeld is.”
Om deze slijtage te voorkomen, hebben de wetenschappers van Castrol speciale moleculen ontwikkeld voor Castrol Magnatec. Deze moleculen zorgen ervoor dat Castrol Magnatec zich aan de motoronderdelen blijven hechten – ook wanneer de motor uitgeschakeld is.

Castrol Magnatec motorolie zorgt ervoor dat de motor topprestaties blijft leveren onder alle rijomstandigheden en bij alle temperaturen. En wanneer u op uw bestemming bent aangekomen, blijven de intelligente moleculen zich aan de kritieke motoronderdelen hechten, zodat ze meteen bescherming (video) bieden zodra u aan uw volgende rit begint. Deze ultra-geraffineerde moleculen worden in unieke formuleringen exclusief toegepast in Castrol Magnatec.

“U kunt het verschil dat Castrol Magnatec maakt, letterlijk zien, horen en voelen.”
Tests tonen aan dat motoronderdelen die met de intelligente moleculen van Castrol Magnatec worden beschermd, 15 keer gladder zijn dan de motoronderdelen die er niet door worden beschermd. Motoronderdelen die door Castrol Magnatec worden beschermd, zijn zelfs gladder dan zijde. Het verschil is zo duidelijk, dat u geen geavanceerde instrumenten nodig hebt om het verschil te merken. U kunt het letterlijk voelen met de toppen van uw vingers. Dit soort schade aan belangrijke componenten is natuurlijk niet goed voor de levensduur van motoren.

Op de afbeelding hieronder ziet u twee motoronderdelen uit identieke motoren. U ziet duidelijk dat het onderdeel dat niet met Castrol Magnatec werd gesmeerd, sporen van krassen en slijtage vertoont. Het onderdeel dat wel door de intelligente moleculen van Castrol Magnatec werd beschermd, is veel gladder en vertoont slechts heel weinig sporen van schade.
Castrol Magnatec_Van Kessel Olie_bewijs
Het bewijsmateriaal dat u hebt gezien, werd in het UK Technology Centre van Castrol in Pangbourne getest. De olie werd getest in motoren die tot 1.000 uur continu draaiden en die aan verschillende belastingen werden blootgesteld (video). Uitgerekend door die heel ver doorgedreven testdiscipline kunt u blindelings vertrouwen in de voordelen van Castrol Magnatec.

Castrol Magnatec beschermt direct vanaf het moment dat u de sleutel omdraait met als gevolg een drastische reductie van motorslijtage, zowel tijdens het opwarmen van de motor als tijdens het rijden.

Specificaties, prijzen en technisch advies
Van Kessel Olie is Officieel Partner van Castrol smeermiddelen in de regio Brabant, Limburg en Zuid-Gelderland. Castrol Magnatec is verkrijgbaar in 1 en 4 liter flessen, in 60 en 208 liter vaten en in bulk. Contacteer vrijblijvend onze medewerkers voor specificaties, prijzen en technisch advies.