Castrol EDGE Titanium Trials presenteert: Clone Rival

Castrol EDGE Titanium Trials presenteert een nieuwe uitdaging: Clone Rival. Bekijk hoe we Aston Martin Vulcan-bestuurder Darren Turner klonen en hem het laten opnemen tegen zijn ultieme tegenstander: hijzelf. Heeft hij de capaciteit om Titanium Sterk te zijn? Bekijk snel onderstaande video en geniet van de prachtige beelden!

Darren Turner is één van de meest succesvolle en ervaren coureurs van het Verenigd Koninkrijk. Als fabrieksrijder voor Aston Martin Racing behaalde hij 2 klasse overwinningen in de 24 uur van Le Mans en neemt hij momenteel deel aan het FIA World Endurance Championship met een Aston Martin V8 Vantage GTE. Daarnaast is Darren testrijder voor Aston Martin en rijdt als één van de weinigen met de zeldzame Aston Martin Vulcan.

Waarom moet een olie (Titanium) sterk zijn?
Autofabrikanten maken steeds kleinere, krachtigere en efficiëntere motoren. Downsizing, turbo’s en geavanceerde motorontwerpen (zoals een onmiddellijke motorolie injectie en gevarieerde kleppenintervallen) hebben de druk in de motor en dus ook op de motorolie verdubbeld. De motorolie ondergaat dus ook hogere temperaturen. De motorolie aan onderdelen zoals aan de nokkenas en de tuimelaar, moeten een belasting kunnen weerstaan die soms hoger is dan 10,000kg per cm²!

Bij zo’n belasting is de motorolie de enige bescherming tussen de metalen oppervlakken en daarom moet deze uiterst sterk zijn. U hebt dus de beste motorolie nodig.

Meer weten over Castrol EDGE Titanium Strong?
Neem dan snel contact op met onze medewerkers op het nummer 0492-34 12 21 of via verkoop@vankesselolie.nl. Zij adviseren u graag!