Castrol EDGE Supercar: getest in supercars voor maximale prestaties

Geen betere olietest dan een supercar
Supercars genereren ongeziene vermogens. Hierdoor is de interne belasting in motoren gedurende de laatste 10 jaar zowat verdubbeld, zowel voor supercars als sportwagens. Daarom zijn ze de beste manier om Castrol EDGE te testen. Castrol EDGE werkt samen met wereldbekende supercar fabrikanten zoals Jaguar, Aston Martin en Koenigsegg om motoroliën te testen en te verbeteren. Zo voldoen onze producten steeds aan de allerlaatste technologie en kunnen ze weerstaan aan de hoogste interne belasting.

Castrol_Edge_Supercar_4L

TITANIUM sterk voor maximale prestaties
Brandstofbesparing, lagere emissienormen en nood aan optimale prestaties leiden tot kleinere, krachtigere motoren. Hierdoor moeten motoren steeds beter presteren, maar moeten ze ook, meer dan ooit, aan een hogere belasting kunnen weerstaan. Motoroliën moeten een belasting van 10.000 kg/cm² kunnen weerstaan. Dat is het equivalent van het gewicht van vijf personenwagens die balanceren op slechts één vierkante centimeter.

De enige bescherming die metaal-op-metaal contact kan voorkomen, is een dun laagje motorolie. De motorolie moet uiterst krachtig zijn en blijven. Castrol EDGE is onze krachtigste en meest geavanceerde motorolie voor maximale prestaties. Castrol EDGE is versterkt met TITANIUM, een uiterst sterk metaal, en wordt o.a. gebruikt in exclusieve toepassingen voor de ruimte- en luchtvaart. Dankzij deze innovatie verdubbelt de oliefilmsterkte waardoor het contact tussen de verschillende metalen onderdelen afneemt en de wrijving in de motor met 15% vermindert.

Nieuw: Castrol EDGE Supercar
Met Castrol EDGE Supercar is ons Castrol EDGE assortiment nog sterker. Castrol EDGE 10W-60 is de eerste van drie product varianten, die Castrol introduceert binnen het gamma Castrol EDGE Supercar. Tot op de limiet getest in supercars en ook geschikt voor hedendaagse sportwagens, biedt Castrol EDGE de bestuurder en de motor de best mogelijk ervaring en prestaties.

Meer weten over Castrol EDGE Supercar?
Neem dan snel contact op met onze medewerkers op het nummer 0492-34 12 21 of via verkoop@vankesselolie.nl. Zij adviseren u graag!