Castrol EDGE presenteert stuntfilm TITANIUM ICE i.s.m. Fast & Furious 8

In samenwerking met de nieuwste film van Universal Pictures, Fast & Furious 8, heeft Castrol EDGE de meest ambitieuze Titanium Trial ooit gecreëerd: TITANIUM ICE.

In een nog nooit eerder vertoonde stunt in het onherbergzame ijslandschap van de Yukon in Canada daagt Michelle Rodriguez, één van de sterren uit de Fast & Furious-reeks, de legendarische stuntrijder Debbie Evans met haar Jaguar F-TYPE 5.0 Supercharged V8 R AWD – gesmeerd met Castrol EDGE – uit om het op te nemen tegen een ‘mixed reality-leger’ van tanks, kernonderzeeërs, helikopters, raketten, explosies en versplinterend ijs.

TITANIUM ICE biedt fans van Fast & Furious een exclusief voorproefje van de indrukwekkende actie in het nieuwste hoofdstuk van één van de populairste en langstlopende filmreeksen ooit.

Bekijk nu hoe Castrol EDGE onze stuntrijder net dat extra vertrouwen geeft om de grenzen van zowel zichzelf als van haar auto op te zoeken in één van de meest intense racewedstrijden ooit!

Castrol EDGE is Castrol’s sterkste assortiment motoroliën. TITANIUM ICE was één van de lastigste uitdagingen waarmee onze stuntrijdster ooit werd geconfronteerd; rijden in ‘mixed reality’ en in één van de extreemste omgevingen op deze planeet. Castrol EDGE geeft u het vertrouwen om werkelijk alles uit uzelf en uw auto te halen; wanneer en waar u dat nodig hebt.

Meer weten over Castrol EDGE voor garagebedrijven? Neem dan contact op met onze medewerkers op tel.nr. 0492-34 12 21 of via email: verkoop@vankesselolie.nl