Autobedrijf Francken kiest voor het BP Garage Concept

Autobedrijf Francken in Oirlo (L) heeft als eerste garagebedrijf in Zuid-Nederland gekozen voor het BP Garage Concept. Het BP garageconcept is een verkoopondersteunend programma waarmee garagebedrijven het rendement op hun smeermiddelen kunnen verhogen. Dit programma wordt in Zuid-Nederland ondersteund door Van Kessel Olie.

Then Francken, eigenaar van Autobedrijf Francken, legt uit: “Wij gebruiken al meer dan 25 jaar BP smeermiddelen. Dus toen onze BP leverancier, Van Kessel Olie uit Milheeze, het BP Garage Concept aan ons voorstelde, hoefde ik niet lang na te denken. De tools en acties van BP bieden ons echte kansen om extra omzet in de werkplaats te genereren. Bovendien draagt de BP uitstraling bij aan het kwaliteitsimago van ons bedrijf.”

francken_bp_garageconcept

Het BP Garage Concept wordt in Zuid-Nederland uitgedragen door Van Kessel Olie, de Officiële BP Partner voor Brabant, Limburg en Zuid-Gelderland. “Het BP Garage Concept bevat hulpmiddelen zoals oliecheck kits en foldermaterialen waarmee garagebedrijven actief extra olie-omzet kunnen genereren. Bovendien kunnen ondernemers naar wens hun bedrijf extra herkenbaar maken met BP lichtreclames en productdisplays – maar dat is geen verplichting” aldus Tom Gisbers, accountmanager garagebedrijven bij Van Kessel Olie.

Autobedrijf Francken in Oirlo (L) bestaat meer dan 25 jaar. Eigenaar is Then Francken die dit garagebedrijf destijds samen met zijn vader startte. Autobedrijf Francken richt zich met name op het onderhoud en de verkoop van alle merken auto’s. Als er één automerk uitspringt, is dat wel Peugeot waarvan dan ook een grote kennis binnen het bedrijf aanwezig is. Onlangs heeft de nieuwe showroom van Autobedrijf Francken – die overigens deels is opgetrokken uit de luifel van een voormalig BP tankstation – de Venrayse architectuurprijs gewonnen. Meer info:http://www.autobedrijf-francken.nl/.

Meer weten over BP smeermiddelen en het BP Garage Concept?
Neem vrijblijvend contact op met Van Kessel Olie op het nummer 0492-34 12 21 of per mail naar verkoop@vankesselolie.nl.