Vacature Accountmanager Transport

Van Kessel Olie B.V. is een zelfstandige handelsonderneming in brandstoffen en smeermiddelen. Met 81 medewerkers, een wagenpark van 24 tankwagens, 27 tankstations in eigen beheer en officiële samenwerkingsverbanden met BP, Castrol, TRAXX, Argos en Total, is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de oliemarkt in Zuid- en West-Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor te Milheeze (nabij Helmond) leveren wij een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten en diensten aan zakelijke relaties in de sectoren (inter-)nationaal transport, agri & loonwerk, landbouwmechanisatie, bouw & infra, industrie, garagebedrijven en tankstations.

Voor de uitbreiding van ons verkoopteam in de regio Brabant, Zuid-Gelderland en Limburg zoeken wij een kandidaat voor de functie van Accountmanager Transport (m/v).

Wij zoeken een nieuwe collega die zowel klantbeheer als het acquireren van nieuwe relaties in de vingers heeft. Het accent ligt hierbij duidelijk op het werven van nieuwe relaties in de transportsector. Je beschikt hiervoor over een competitief aanbod van dieselbrandstoffen en AdBlue, (inter-)nationale tankpassen en alternatieve brandstoffen zoals LNG, CNG en waterstof.

Jouw doelstellingen zijn uitdagend, de werkomgeving is daar op ingericht. Om jouw doelen te bereiken krijg je ondersteuning vanuit de commerciële- en de technische binnendienst. Je rapporteert aan de Operationeel Manager Verkoop. Er wordt van jou verwacht dat je zelf initiatieven neemt om succesvol te zijn. Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopresultaten in jouw rayon.

We zoeken dan ook een accountmanager die inmiddels het klappen van de zweep kent. Die de valkuilen van zelfstandig werken onderkent en weet hoe je daar mee om moet gaan. En bovenal: je moet een drive tot scoren hebben, positief kunnen omgaan met de tegenslagen die acquisitie met zich meebrengt en het leuk vinden om iedere dag weer die uitdaging aan te gaan.

Jouw commerciële vaardigheden zijn zeker zo belangrijk als jouw kennis van techniek. We verwachten dat jij zaken als productkwaliteit, sterke merken en onderscheidende concepten kunt vertalen naar verkoopargumenten voor de klant. Affiniteit met de transport- en logistieke sector is een pluspunt. We verwachten dat je minimaal 3 jaar ervaring hebt in een commerciële functie in de Business-to-Business markt. Je bent woonachtig in Brabant, Limburg of Zuid-Gelderland.

Interesse?

Stuur dan een reactie met jouw motivatie waarom deze uitdaging bij jou past, en jouw cv, naar:

Van Kessel Olie B.V.
T.a.v. personeelszaken
Milheesestraat 19
5763 AD  Milheeze
personeelszaken@vankesselolie.nl