BP PLUS: met één tankpas op weg in heel Europa

Altijd beter op weg, dat is het motto van de BP PLUS tankpas! Met deze tankpas voor zakelijk gebruik profiteert u van aantrekkelijke financiële voordelen, handige services en vele extra's.

Tanken in Nederland met de BP PLUS tankpas - nu ook bij Texaco!
In Nederland bent u welkom bij meer dan 300 bemande stations van BP, waarvan 36 aan de snelweg, en 40 onbemande truckautomaten. U kunt ook terecht bij 444 Texaco stations, waarvan 37 aan de snelweg. Omrijden is dus niet meer nodig. Dat scheelt tijd én geld!

Tanken in Europa
Buiten Nederland bent u met uw BP PLUS Tankpas welkom bij meer dan 18.000 tankstations in 29 Europese landen. En dat zijn niet alleen maar stations van BP. BP is een samenwerking aangegaan met Texaco, Aral, Agip/ENI, OMV en Statoil. Samen met BP maken de stations van deze buitenlandse maatschappijen onderdeel uit van het omvangrijke ROUTEX netwerk.

Het ROUTEX netwerk bestaat uit 18.000 tankstations van BP, Texaco, Aral, Agip/ENI, OMV en Statoil in de 29 Europese landen. Hiervan zijn meer dan 9.000 stations geschikt voor vrachtwagens.

Europese tol
Wist u dat u als klant van BP PLUS geen cent aan cash geld op zak nodig heeft als u onderweg bent? Ook over buitenlandse valuta of facturatie hoeft u zich buiten Nederland geen zorgen te maken. Met uw BP PLUS Tankpas betaalt u heel eenvoudig uw tolgeld voor vrijwel alle Europese tolwegen, -tunnels en -bruggen. Bij BP kunt u ook terecht voor tolvignetten en Tolbox systemen. Dit is afhankelijk van het land, uw voertuig(en) en voorkeuren.

Altijd controle over uw tankpassen
Met de BP PLUS tankpas houdt u uw brandstofkosten stevig in de greep. Zo geniet u van een vaste korting op de literprijs bij één (of meer) station(s) naar keuze. U bepaalt zelf de mogelijkheden van uw tankpassen: kunnen uw chauffeurs alleen tanken? Of kunnen ze hun pas ook gebruiken voor smeermiddelen, een wasbeurt of om tol te betalen voor snelwegen of tunnels? U bepaalt volledig de mogelijkheden van elke tankpas.

Bovendien kunt u uw BP PLUS tankpassen heel gemakkelijk beheren via de Online Services (overzichten van alle kaarttransacties en facturen op de BP website) of via BP FleetExpert (geavanceerd softwareprogramma voor wagenparkbeheer).

BP PLUS voordelen op een rijtje:

  • Lage, vaste brandstofkosten
  • Indien gewenst ook bruikbaar voor carwash, tol, aankopen in de shops, enz.
  • Heldere online-overzichten van alle transacties en facturen
  • Kaartopties kunnen eenvoudig online gewijzigd worden
  • Beheer via BP FleetExpert mogelijk (softwareprogramma voor wagenparkbeheer)
  • Altijd controle over het gebruik van uw tankpassen

Kortom: met de BP PLUS tankpas kiest u voor zekerheid, gemak en een aantrekkelijke korting!

Meer weten over onze tankpassen?
Wij geven u graag meer uitleg over de voorwaarden, het tankstationnetwerk en de gebruiksfuncties van onze tankpassen.

Van Kessel Olie