Bedrijfsprofiel Van Kessel Olie B.V.

Van Kessel Olie heeft zich sinds 1921 ontwikkeld tot een toonaangevende regionale handelsonderneming in brandstoffen en smeermiddelen. Vanuit ons hoofdkantoor te Milheeze (nabij Helmond) leveren wij een zeer uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten en diensten voor alle marktsegmenten. Een belangrijke factor daarbij zijn onze officiële samenwerkingsverbanden met de merken BP, Castrol, TRAXX, Argos, Total en Quaker.

Kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Maar ook een familiaal karakter en hoge servicegraad vinden wij zeer belangrijk. Door deze deskundige maar ook ‘menselijke’ aanpak zult u zich al snel thuis voelen bij ons.

Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment:

Maar wij doen meer…:

  • Zo brengen wij graag uw wagen- of machinepark in kaart om hier een optimaal smeerolie- en brandstofadvies aan te koppelen.
  • Zo brengen wij graag de mogelijkheden van een thuistank- of oliebulkinstallatie in kaart, zodat u een helder inzicht krijgt in de praktische voordelen en de besparingsmogelijkheden.
  • Zo brengen wij graag met u uw tankverrichtingen in kaart, middels geavanceerde tankautomaten en software, om een optimaal inzicht in uw wagenparkkosten te genereren.

Samenwerken met Van Kessel Olie betekent samenwerken met een partner die meedenkt en meegroeit met uw bedrijf. Door een correcte service, kwaliteitsproducten en marktconforme prijsstelling willen wij écht iets bijdragen aan uw bedrijfsvoering, met name op het gebied van kostenbesparing, zekerheid en duurzaamheid.

Van Kessel Olie