Breed inzetbare smeermiddelen voor het onafhankelijke garagebedrijf

Strengere oliespecificaties, longlife-intervallen, technisch advies, opslag & milieu, … motorolie is tegenwoordig meer dan zomaar een flesje olie met de juiste viscositeit uitzoeken. Daarom heeft Van Kessel Olie een aantal specifieke producten en diensten geselecteerd voor de onafhankelijke garagehouder.

  • Breed inzetbare producten – smeer uw volledige wagenpark met slechts 1 of enkele soorten motorolie
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Technisch advies door oliespecialisten
  • Olietanks en smeerequipment
  • Overtuig uw klanten, kies voor de kwaliteit en uitstraling van topmerken zoals Castrol en BP

Officieel BP en Castrol Partner
Van Kessel Olie biedt aan de onafhankelijke garagehouder concrete voordelen op gebied van kostenbesparing, kwaliteit en technische ondersteuning. Bovendien zijn wij Officieel BP en Castrol Partner voor de regio Noord-Brabant, Limburg en Zuid-Gelderland. Hierdoor beschikken onze medewerkers over een jarenlange ervaring met BP en Castrol producten. Zij adviseren u graag over de meest geschikte én voordeligste producten voor uw wagenpark

Benieuwd hoe u met uw olie tijd en geld kunt besparen?
Neem dan nu vrijblijvend contact op met onze medewerkers.Auto Mertens, universeel garagebedrijf:
"Met slechts 2 oliesoorten kunnen wij praktisch alle auto's smeren" 

Kwaliteitsproducten, technisch advies en een leverancier uit onze regio” antwoordt Marchel Mertens op de vraag waarom hij voor Van Kessel Olie heeft gekozen. Marchel Mertens is directeur/eigenaar van Auto Mertens, een onafhankelijk autobedrijf met vestigingen in Bakel en Gemert. Van Kessel Olie levert voor beide vestigingen motor- , transmissie- en versnellingsbakoliën, vetten en koelvloeistoffen van BP.

Met name de BP Visco 5000C en de BP Visco 7000 zijn erg interessante producten voor een universeel garagebedrijf. Deze volsynthetische motoroliën beschikken over heel goede specificaties, waardoor zij breed inzetbaar zijn voor vele automerken. “Met slechts 2 oliesoorten kunnen wij praktisch al onze auto’s smeren.” aldus Marchel Mertens.

Auto_Mertens.jpgOok advies en ondersteuning vindt Marchel Mertens belangrijk: “Je merkt goed dat de mensen van Van Kessel Olie beschikken over jarenlange ervaring in de garagesector. Niet alleen kan ik bij hen terecht voor smeerolietechnische vragen, maar de vertegenwoordiger geeft ons ook actief advies over bijvoorbeeld het beperken van het aantal oliesoorten in de werkplaats. Dat bespaart ruimte maar ook geld en investeringen in olie-opslag.
 
Van Kessel Olie