Brandstofleveranties

Van Kessel Olie levert sinds jaar en dag motorbrandstoffen aan een brede groep bedrijven met een eigen thuistankinstallatie, op werklocatie(s) onderweg en aan tankstations. Dagelijks staat er een modern wagenpark van 18 tankwagens voor u paraat. Wij beschikken over zowel kleine bakwagens als grote trekker-oplegger combinaties, zodat we steeds voor elke situatie de meest flexibele en rendabele oplossing hebben.

Onze tankwagens worden allemaal bestuurd door vaste chauffeurs, met jarenlange ervaring in het vak, die onze routes en de locaties van onze klanten door en door kennen. De planning wordt dagelijks opgemaakt door een team van 3 vaste medewerkers.
Brandstoflevering door Van Kessel Olie (1).jpgBrandstoflevering door Van Kessel Olie (2).jpgBrandstoflevering door Van Kessel Olie (3).jpg


Door heel Nederland

Werkt u vaak op locatie doorheen heel Nederland of heeft u meerdere vestigingen? Van Kessel Olie heeft een samenwerkingsverband met 6 collega-brandstofleveranciers. Hierdoor kunnen wij aan u brandstof leveren door heel Nederland. Bovendien hoeft u nergens naar om te kijken: ook de leveranties buiten ons eigen werkgebied worden volledig gecoördineerd en gefactureerd door Van Kessel Olie.

Of u nu TRAXX Diesel, EN590 diesel, benzine of petroleum nodig heeft, Van Kessel Olie biedt u steeds kwaliteitsbrandstoffen tegen marktconforme prijzen en met de beste service.

Meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord via ons algemeen telefoonnummer 0492-34 12 21

Van Kessel Olie