Conversielijst BP > Castrol smeermiddelen

Beste relatie,

U heeft wellicht van ons vernomen dat met ingang van 1 januari 2015 alle BP smeermiddelen – m.u.v. de Visco en Vanellus producten – vervangen worden door Castrol oliën. Hieronder vindt u een conversielijst met welke BP oliën door welke Castrol producten worden vervangen. Aangezien deze productwissel in fases wordt doorgevoerd, is dit een ‘levend’ document en zullen wij deze lijst regelmatig bijwerken.

Conversielijst BP > Castrol smeermiddelen (versie 06-05-2015)

Van Kessel Olie is Officieel Partner van de BP groep, waar sinds 2000 Castrol smeermiddelen ook onderdeel van uitmaken. Castrol is wereldleider op het gebied van smeerolietechnologie en onderscheidt zich door superieure productspecificaties, een bredere inzetbaarheid en als officieel olieleverancier van meer dan 40 belangrijke auto- en truckfabrikanten.

Waarom worden BP oliën vervangen door Castrol (m.u.v. BP Visco en Vanellus)?
Het BP en Castrol assortiment heeft echter vele overlappingen. Door de steeds strengere verpakkings-regelgeving en hogere kwaliteitseisen van de fabrikanten is besloten om het BP / Castrol assortiment efficiënter en eenvoudiger in te delen.

Wat gaat er concreet gebeuren?
1. Gefaseerd worden alle BP smeermiddelen – m.u.v. Visco en Vanellus producten –  vervangen door minimaal gelijkwaardige Castrol smeermiddelen.
2. De omzetting vindt gefaseerd plaats en zal naar verwachting een half jaar in beslag nemen.
3. De productspecificaties en prijzen blijven ongewijzigd.
4. U hoeft niets te doen: u ontvangt automatisch het juiste Castrol product.
5. Voor uw gebruiksgemak zullen wij op de Castrol verpakkingen waar mogelijk stickers aanbrengen met vermelding van het voormalige BP product.

Heeft u vragen? Bel ons!
Van Kessel Olie is sinds 2001 Officieel BP en Castrol Partner. Hierdoor hebben onze medewerkers reeds jarenlang ervaring met Castrol producten. Heeft u vragen bij deze productwissel? Neemt u dan contact op met onze medewerkers via  0492-34 12 21 of verkoop@vankesselolie.nl. Zij beantwoorden graag al uw vragen.
Van Kessel Olie