Een olieleverancier waar u op kunt bouwen

Uw machinepark vertegenwoordigt een grote investering die dag en nacht de beste bescherming nodig heeft. In uw branche is het ook belangrijk om de bedrijfskosten laag te houden, de stilstand van het machine park te bekorten en de levensduur te verlengen. U moet immers onder alle omstandigheden kunnen rekenen op uw voertuigen om uw klanten te kunnen bedienen.

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Van Kessel Olie biedt u een uitgebreid gamma brandstoffen, smeermiddelen en aanvullende producten, die stuk voor stuk aan 3 belangrijk criteria voldoen:

  • Voldoet ruimschoots aan de gestelde eisen van de machinefabrikant
  • Moet breed inzetbaar zodat uw voorraad olieproducten beperkt blijft
  • Moet een wezenlijke bijdrage leveren aan kostenbesparing en/of duurzaam werken

Onze betrokkenheid houdt niet op bij leveranties van onze producten. Naast productadviezen, geven wij u graag vrijblijvend advies over milieu-en investeringsvraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan uw thuistankinstallatie en opslag van smeermiddelen.

Wat kunnen wij voor een Bouw & Infra bedrijf doen?

Samenwerking
Samenwerking met Van Kessel Olie betekent samenwerken met een partner die meedenkt en meegroeit met uw bedrijf. Door een correcte service, kwaliteitsproducten en marktconforme prijsstelling willen wij écht iets bijdragen aan uw bedrijfsvoering, met name op het gebied van continuïteit, zekerheid en duurzaamheid.

Benieuwd wat samenwerken met Van Kessel Olie voor uw bedrijf kan betekenen? Onze medewerkers staan u graag vrijblijvend te woord.


A.L. v.d. Wetering B.V.:
"Geen gedoe met mailtjes maar gewoon een goed persoonlijk contact"

A.L. v.d. Wetering B.V. is met de jaren uitgegroeid tot een internationaal aannemings- en klei exploitatie bedrijf. Met ruim vijftig jaar ervaring in de transportwereld, infrastructuur en klei-exploitatie biedt het bedrijf uit Heesch expertise, precisie en vakmanschap, een groot wagenpark en eigen materieel, dat voldoet aan de nieuwste ontwikkelingen en eisen van deze tijd.

Jos van de Wetering, mede-eigenaar A.L. v.d. Wetering B.V., legt de keuze voor Van Kessel Olie als brandstofleverancier uit: “Het is prettig zaken doen met Van Kessel. De leveringen verlopen stipt en de kwaliteit van de brandstof is uitstekend. Ook de relatie met de vertegenwoordiger verloopt prima. Geen gedoe met mailtjes maar gewoon een goed persoonlijk contact.

Ook de brandstofkwaliteit speelt hierbij een belanrgijke rol: Wij investeren veel geld in moderne machines en dus vind ik moet er ook de goeie brandstof in. Van Kessel Olie bood mij TRAXX aan, een diesel die de injectoren schoon houdt en een snellere verbranding heeft. Ik ben ervan overtuigd dat TRAXX hierdoor zuiniger is dan gewone diesel, alhoewel ik daar moeilijk een cijfer op kan plakken. Ook de bacteriebestrijder in TRAXX vind ik een pluspunt. Het werk moet altijd door kunnen gaan. Wij kunnen ons geen stilstand veroorloven door slechte kwaliteit brandstof.”

vandewetering.jpg
Van Kessel Olie