AdBlue

De meeste EURO 5 & 6 vrachtwagens en de nieuwste landbouwtrekkers hebben naast diesel ook AdBlue nodig. Ook hiermee kan Van Kessel Olie u van dienst zijn!

AdBlue is een hoogwaardige ureum oplossing die wordt ingespoten in SCR katalysatoren. Hierdoor worden vrijwel alle NOx uitlaatgassen omgezet in onschadelijk stikstofgas en waterdamp. Uiteraard voldoet onze AdBlue gegarandeerd aan de door truckfabrikanten voorgeschreven normen DIN 70070.

Wij kunnen AdBlue leveren op volgende manieren:

  • In bulk (wordt bij u thuis geleverd per tankwagen)
  • Plastic containers (IBC’s) van 1000 liter
  • vaten van 200 liter
  • Jerrycans van 10 of 20 liter

AdBlue tankinstallaties
Heeft u al meerdere voertuigen met AdBlue op de weg? Dan is het wellicht voordelig om eens naar onze professionele AdBlue tankinstallaties te kijken. Deze tankinstallaties zijn speciaal ontwikkeld voor de opslag van AdBlue en zijn uitgerust met verwarmingselementen om bevriezing van de AdBlue tijdens de wintermaanden tegen te gaan. Bovendien geniet u door het grotere afnamevolume van een gunstige inkoopprijs per liter.

De AdBlue tanks zijn verkrijgbaar met een tankinhoud van 1.300 liter tot 15.000 liter. De tanks zijn uitgerust met een elektronisch peilsysteem zodat u nooit meer zonder AdBlue komt te zitten. Door hun compacte vorm kunnen de AdBlue tanks gemakkelijk ingepast worden bij uw huidige dieseltankinstallatie.

Bekijk hier onze AdBlue pompsets
Bekijk hier onze AdBlue opslagsystemen

Wat is de beste manier om AdBlue te tanken?

Dat hangt geheel van uw persoonlijke situatie af. Graag adviseren wij u wat voor u de meest gunstige oplossing is.

Van Kessel Olie